Pot ob žici

Novice

Imamo že več kot 24.000 prijavljenih pohodnikov, sledi jih še več

Hoja je naša najbolj redna vsakdanja telesna dejavnost. Če vsak dan prehodite vsaj deset tisoč korakov, kar je okoli sedem kilometrov, bo vaše počutje zagotovo boljše, za izgubo kilograma telesne teže pa se boste morali malo bolj potruditi. Več kot dovolj gibanja tudi za kaj takega bo v soboto, 11. maja na pohodu okoli našega glavnega mesta.

Medtem ko pohodnikov, ki se boste na pot odpravili 11. maja seveda sploh še ne moremo šteti, saj predprijava ni mogoča, se je na pohod po Poti ob žici že prijavilo kar 7512 predšolskih otrok ter 16.567 učencev in dijakov, kar je druga najvišja številka prijavljenih v samostojni Sloveniji. Ob lepšem vremenu pa jih 11. maja pričakujemo vsaj še 15.000.

Tokratno darilo mladim pohodnikom je namizna družinska gibalna igrica, ki jo bodo dobili na točki, ki so jo njihovi pedagogi označili za končno (vrtci) oziroma začetno kontrolno točko (šole).

Če bo kakšen izvod igrice še ostal, jo lahko dobite na eni izmed kontrolnih točk. Povprašajte naše prijazne sodelavce zanjo!