Prijavnica - Kuža pazi otroški tek

Ime
Priimek
Spol
Letnica rojstva
Klub / Šola
E-pošta
Potrjujem da sem seznanjen/a in se strinjam s spodnjimi pogoji.
S klikom na gumb Prijavi se strinjam, da se za namene same izvedbe maratona zgoraj navedene osebne podatke obdeluje za pošiljanje prijavljenim e-novic, prijavo na tekmovanje in s tem vodenje plačil, objavo štartne liste, objavo rezultatov, pošiljanje rezultatov prek sms-a.
Upravljalec podatkov je Timing Ljubljana, društvo za izvedbo športnih dogodkov. Upravljalec zbira podatke izključno za zgoraj naštete lastne potrebe in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Osebne podatke se hrani toliko časa, kolikor je to dovoljeno v skladu s pravno podlago in za namene, s katerimi se jih obdeluje. Za vsa morebitna vprašanja glede obdelovanja vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na info@timingljubljana.si.
Ker gre za prireditev javnega značaja, soglašam, da se lahko ime, priimek in letnico rojstva iz te prijavnice ter rezultat tekmovanja objavi v sredstvih javnega obveščanja in na spletni strani prireditve, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki in intervjuji, ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje. Kot posameznik imate kadarkoli možnost zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov in zahtevati popravek ali izbris le-teh. V kolikor menite, da se vaših osebnih podatkov ne obdeluje pravilno, imate pravico, da vložite pritožbo pri informacijskemu pooblaščencu.