Pot ob žici

Novice

Obisk POT-i v vseh letnih časih

Veliko vas je, ki POT obiskujete vse leto, ne samo na dan prireditve. Za beleženje žigov imate dve možnosti:
- s pomočjo mobilne aplikacije - Pot ob žici,
- ali z žigosanjem kartončka na stacionarnih žigih.

Mobilna aplikacija omogoča enostavno beleženje kontrolnih točk brez kontrolnega kartončka. Aplikacija vsebuje kontrolne točke (kjer skenirate QR kodo posamezne kontrolne točke), evidenco že prehojenih poti, opis POT-i in GPS zemljevid.
Aplikacijo lahko naložite na tej povezavi.

Stacionarni žigi so postavljeni na traso POT-i. Žig je nameščen tudi na Golovcu. Vse lokacije žigov najdete na tej povezavi.

NOVO! Zloženko, si lahko natisnete na tej povezavi. Ob oz. na žigu ni nameščene blazinice za žigosanje, zato jo je treba imeti s seboj.

Pot v obeh primerih lahko prehodite v eni ali več etapah. Kje boste začeli, ni določeno. Začnete lahko tam, kjer vam najbolj ustreza. Vaša naloga je, da zberete vseh devet kontrolnih žigov.
Žige lahko zbirate s pomočjo naložene aplikacije, po kolajno pa pridete na TIMING Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov, na Staničevi 41, 3. nadstropje, vsak delovnik med 8. in 15. uro.

Prosimo vas, da na POT-i upoštevate navodila, ki veljajo z ukrepi za zajezitev širitve koronavirusa in poskrbite za higieno in umivanje rok. Prav tako upoštevajte varno razdaljo do drugih pohodnikov.