Pot ob žici

Trgovina


Majica: Temno siva (2024)

Temno siva tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 10,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
     - ženske: S, M, L, XL, XXL
     - moške: S, M, L, XXL

Majica: Bela (2023)

Bela tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
     - ženske: S, M, L, XL, XXL
     - moške: S, M, L, XL


Majica: Zelena (2022)

Zelena tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
     - ženske: S, M, XL, XXL
     - moške: S, M, L, XL


Majica: Zelena (2019)

Zelena tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
      - ženske: S, M
      - moške: S, L


Majica: Zelena (2018)

Zelena tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
      - ženske: S, M
      - moške: S, M, L


Majica: Rumena (2017)

Rumena tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
      - moške: S, M, L


Majica: Zelena (2015)

Zelena tekaška majica s kratkimi rokavi in logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
      - moške: L


Majica: Zeleno-bela

Zelena tekaška majica s kratkimi rokavi bele barve in z logotipom Pot ob žici. Dobro dihanje in hitro sušenje.
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: 100% poliester
Teža: 140g
Velikosti:
      - moške: M


Lonček

Retro lonček slovenskega proizvajalca z logotipom Pot ob žici (2 dl).
Cena z DDV in brez poštnine: 5,00€
Material: Jeklena pločevina prevlečena z emajlom
Teža: 110g


Naročila

Naročila sprejemamo na elektronsko pošto. Navedite način prevzema in plačila pošiljke, svoje podatke za pošiljanje po pošti ter vrsto in količino artikla.

Plačilo

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Po predračunu: Ob naročilu izstavimo predračun in ko pošljete potrdilo banke preko elektronske pošte, da je le-ta poravnan,odpošljemo artikle.
 • Osebni prevzem: Na Timing Ljubljana, Staničeva ulica 41, 1000 Ljubljana, 3. nadstropje, vsak delavnik med 8:00 in 15:00. Plačilo je mogoče le z gotovino.

Dostava

Stroški pošiljanja se obračunajo po ceniku Pošte Slovenije. Zakonski rok dostave Pošte Slovenije je 3 dni. Informativni izračun stroškov pošiljanja lahko opravite na povezavi.


Splošni pogoji
1. Pogoji poslovanja

Splošni pogoji trgovine Pohod - Pot ob žici, s katero upravlja Timing Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov (ponudnik), so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Dostopnost informacij: Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
 5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davek in stroške prevoza,
 7. način plačila in dostave,
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
2. Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Po predračunu: Ob naročilu izstavimo predračun in ko pošljete potrdilo o plačilu po elektronski pošti, da je poravnan, odpošljemo artikle.
 • Osebni prevzem: Plačilo se izvede ob osebnem prevzemu artiklov.
3. Cene

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

4. Dostava

Stroški pošiljanja se obračunajo po ceniku Pošte Slovenije. Pošiljke odpošljemo vsak četrtek. Rok dostave Pošte Slovenije je 3 dni.

5. Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@timingljubljana.si ), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek posredovanja (pošiljanja) blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Če potrošnik morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je prav tako treba priložiti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla (torej nepoškodovano in v nespremenjeni količini). Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

6. Reklamacije

Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek ali odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako. Kupec mora svojo zahtevo sporočiti v 8 dneh po prevzemu blaga.

7. Kupoprodajna pogodba

Uporabniku, ki kupi izdelek, izdamo račun v pisni obliki. Kupoprodajna pogodba v obliki spletnega naročila je v elektronski obliki shranjena na našem strežniku. Kupoprodajna pogodba med nami in uporabnikom (kupcem) je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksirani in veljajo tako za nas kot za uporabnika (kupca). V kolikor je naročeno blago zavrnjeno ali pa ni bilo dvignjeno, stroške poštnine in stroške vračila krije naročnik. Če blago ni bilo naročeno s strani osebe, ki je navedena na podatkih bomo to smatrali, kot zlorabo osebnih podatkov in bomo predali zadevo organom pregona. Ob tem se bodo predali vsi podatki vključno z IP številko računalnika s katerega je bilo naročilo opravljeno.

8. Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik.

9. Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

10. Postopek nakupa

Naročila sprejemamo na elektronski naslov info@timingljubljana.si. Navedite način prevzema in plačila pošiljke, svoje podatke za pošiljanje po pošti ter vrsto in količino artikla. Z oddajo naročila kupec potrjuje, da se strinja s splošnimi pogoji.

11. Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

12. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema s katerim opravlja naročila.

13. Neprevzeti paketi

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške neprevzetega paketa in stroške vrnitve paketa.

14. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru, da to ni mogoče, je za vse spore pristojno sodišče v Ljubljani. Za reševanje reklamacij nas kontaktirajte na naš elektronski naslov info@timingljubljana.si ali pa se na nas obrnite neposredno na tel.: 01/2348000.

15. Varovanje osebnih podatkov

Podatki podani v naročilu (predračun in račun) se uporabijo za namen pošiljanja paketa in administracije. Podatki se hranijo 10 let.


Splošni pogoji veljajo od 01.01.2013 naprej.